Prima Pagină

Dragi parinti,

cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Serafim, va anuntam iceperea inscrierilor pentru cea de a 3-a editie a taberei de spiritualitate ortodoxa si limba romana ,,Bucuria prieteniei” , 7-11 iunie 2023, Europahaus Pulkau.

La aceasta editie vom organiza ateliere de jocuri de echipa, pictura, muzica, fotografie, creatie, dar si multe activitati sportive.

Tabara se adreseaza copiilor din comunitatile ortodoxe romanesti din Austria si Germania, cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani. Numar de participanti: 40 de copii.

Tabara isi propune crearea de prietenii stranse, intarirea copiilor in identitatea crestin-ortodoxa, descoperirea valorilor spirituale si culturale romanesti, apropierea copiilor de Dumnezeu si de Biserica prin rugaciune, jocuri, concursuri si multe momente minunate petrecute alaturi de prieteni vechi si noi.

Pentru inscrieri, va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa: pr.razvangasca@gmail.com

Va asteptam cu drag!

Pr. Razvan si echipa organizatoare!

Școala Parohială – Atelier de recreație – Primul meu Mărțișor

2 ore – 17 copii – 132 de mărțișoare create – vârsta 4 – 10 ani.

Suntem mândrii de copiii școlii parohiale, care sub îndrumarea D-nei Preotese au reușit să creeze un număr impresionant de mărțișoare. Primul mărțișor, a adus primăvara în sufletele tuturor credincioșilor prezenți duminică la slujbă, care au achiziționat mărțișoarele făcute de copiii parohiei noastre.

Mărțișoarele se pot procura de la pangarul bisericii.

Dumnezeu să binecuvinteze strădania acestor copilași!

Cu bucurie,

Pr Liviu Paul Ghioc

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close