Prima Pagină

Modificare program!!!

Miercuri, 10 aprilie, începând cu orele 18.00, vom săvârşi Denia Canonului Sfântului Andrei Criteanul, iar Vineri, orele 18.00 ( nu 17.00 cum e trecut în program), vom face Denia Acatistului Buneivestiri.
Sâmbãtã, orele 16.00, vom continua citirea Psaltirii cu rugãciunile de dezlegare, apoi Taina Spovedaniei.
Vã aştept cu drag la bisericã pentru a ne ruga împreunã!!!
Cu mult drag, Pãrintele Liviu!!!

Iubiti credincioși,

În perioada 12 – 14 aprilie 2019, vă așteptăm cu pachetele pentru copiii de la Valea Plopului, la Biserica din Saalbach, conform programului de slujbe:
– Vineri 12 aprilie – orele 17.00 – 19.00
– Sâmbătă 13 aprilie – orele 16.00 – 18.00
– Duminică 14 aprilie – ora 9.00 – 12.00
Revin cu rugămintea ca toate bunurile sa fie împachetate în cutii de carton. 
Cei care doresc să contribuie și nu au hăinuțe, pot face un pachet cu dulciuri.
Pe cutii, vă rog, să specificați pentru cine sunt hăinuțele (băiat sau fată), vârsta, numele dumneavoastră și Parohia Ortodoxă Română – Zell am See, Austria.

Cu drag, Părintele Liviu!!!

Iubiți credincioși,

Prin strădania părintelui Nicolae Tanase de la Valea Plopului, în fiecare zi peste 400 de copii sunt îngrijiți cu dragoste. De aceea dorim să-l ajutăm în efortul său de a le oferi copiilor o viață decentă.
Haideti ”să prindem rădăcini în cer”, întărind postul și rugăciunea cu faptele de milostenie.
Credincioșii care doresc să se implice, o pot face prin donații :bănești, de hăinuțe , încălțăminte , jucării , cărți pentru copii ( vârsta de la sugari la 18 ani), dar și alimente neperisabile.
Din cauza lipsei de spațiu, vă rugăm să păstrați bunurile ambalate în cutii de carton, iar în săptămâna Floriilor vom stabili când anume vom trimite pachetele părintelui Tănase.
Încă stăruitor vă rugăm dacă vreun credincios are cunoștință de persoane care se ocupă cu transportul, să ia legătura cu părintele Liviu, de la Parohia Ortodoxă Română – Zell am See (tel 06769064735), pentru a găsi o varianta acceptabilă. Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă ajute în lucrarea faptelor bune!

Cu bucurie, Părintele Liviu!

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close